žabí perspektiva


žabí perspektiva

seděl jsem na náměstí před Levandulovou kavárnou, koukal na zámek a vychutnával Levandulové kapucino. V hrníčku to sice vypadalo jako když do něj spadla omítka ze stropu, ale chutnalo to dobře. Ze spodní strany náměstí přijížděla na kole starší dáma. Za kolem zapřažený vozík s nasekanou trávou. Šlapala lehce a jela nezvykle rychle. Tedy rychle, vzhledem ke sklonu náměstí a svému stáří. Přímo před zahrádkou kavárny, kde jsem seděl, rychlost její jízdy razantně poklesla a dáma stěží dokázala šlapat. Vzápětí slezla z kola, opřela ho o zábradlí a vytáhla telefon. Pak jsem jen slyšel proud nadávek zakončený slovy: Když jsi takový debil že neumíš zastrčit kabel, tak si pro trávu jezdi sám. Kolo máš před lavandulárnou. Strčila telefon do kapsy, zamkla elektrokolo řetězem a byla pryč ...

Lokace: Česko, Slezsko, Javorník

Klíčová slova: zámek, hodiny, věž, kopec, svah

Fotografie byla již 4257× zobrazena

19841410
:-) :-D :-| :-( ;-) ;-D :cool:
Ivan Anderle
jediná nepravda v textu je Jirko to, že jsem umístil historku do Javorníku ale ona se udála o pár km vedle v Záhřebu - (viz fotka oné Levandulové kavárny. Stáhl jsem ji z mapy.cz)
odkaz
Jirka J.
Ivane,vím už dávno,že fotíš všechno,ale ty Tvoje podtexty nemají chybu.....dost se mnou někdy cvičí...to si snad vymešlíš...aby to foto dostalo tu správnou štávu...bezva !!! Až Tě nebude bavit jezdit na kole i autem, vlez do bačkor a už jen piš!!!!!